De Dragobete castiga o super Tableta

Cei care iubesc găsesc în fiecare zi un prilej pentru a sărbători dragostea. Însă, în luna februarie parcă dragostea capătă o rezonanță mai mare și mai intensă.

De aceea în luna lui Dragobete, leadermag.com sărbătorește alături de toți cei care sunt îndrăgostiți, iubesc sau sunt în cautarea marii iubiri într-un mod inedit prin Concursul “De Dragobete câștigă o super tabletă”. Concursul constă în rezolvarea printr-o aplicaţie a unui puzzle cu scene din filmele preferate a căror creaţie a avut la baza scenariului o carte.

leder adds

Aplicația se numește LeaderMag Puzzle și    o găsiți pe pagina oficială de facebook. Tot  de ce aveți nevoie e un cont creat pe  facebook, în cazul în care nu aveți, accesați  aplicația, cu un LIKE deveniți prietenii lui  Leadermag și începeți să rezolvați puzzle-ul.  Timpul acordat pentru a rezolva este de 90  de secunde. În cazul în care nu ați reușit din  prima, aplicația vă oferă încă o șansă să participați la concurs.

Pentru cei isteți care reușesc, LeaderMag oferă ca premii vouchere în valoare totală de 150 de lei cu care puteți cumpăra orice produs de pe librăria online www.leadermag.com . Marele premiu este o tabletă performantă Samsung Galaxy Tab 3 care așteaptă cu nerăbdare să își cunoască câștigătorul pe data de 28 februarie.

LeaderMag este librăria online ce oferă o gamă largă de cărţi la preţuri accesibile cu posibilitatea de livrare rapidă şi sigură în fiecare localitate din România. Pe lângă impactul economic, ne propunem şi obiective cu tentă culturală şi socială şi anume să contribuim la creşterea nivelului educaţional prin lectură în România până la media statelor Europene.

Aplicatia LeaderMag puzzle o puteti accesa de aici.

Mai multe detalii pe: www.facebook.com/LeaderMagOnline

www.leadermag.com

LeadermagDescopera universul cartilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: