La Multi Ani Chisinau!

De 14 octombrie se sarbatoreste Hramul Chisinaului, deja la 574-a Aniversare. Anul acesta insa a fost unul deosebit prin felul sau de a fi organizat. Este cert ca fortele pro-democratice care se afla acum la guvenrare au incercat sa dea sarbatorii un imbold mult mai semnificativ si deosebit decat guvernantii precedenti…probabil din cauza ca urmeaza si Electorala din noiembrie 2010J.

De ce afirm acestea? Simplu – nu cred ca erau necesare doua concerte organizate simultan in acelasi interval de timp. Si cu atat mai mult de catre doua partide politice – PL, in frunte cu Dorin Chirtoaca – primarul Chisinaului, care a organizat concertul in PMAN, si pe de alta parte concertul de pe stadionul lui FC Zimbru – sustinut de legendarii “Scorpioni” – The Scorpions, in spatele caruia a stat Prim-Ministrul R. Moldova D-l Vlad Filat.

Pe de alta parte, toata presa s-a vazut ca lucreaza pe bani (Nu am vazut nici un reportaj de felicitare a capitalei R. Moldova), ci doar evenimentele organizate de anumite grupuri de interese (evident cei interesati isi fac publicitate).

Dragi redactori, ma adresez tuturor celor care activati, chiar e intr-atat de scump sa scrieti si publicati un articol despre Chisinau sis a ii adresati un mesaj de felicitare? Va rog sa va pronuntati…

Pe langa ca am avut parte de evenimente pe masura si diverse (asa cum ar trebui sa existe intr-un stat european), vreau sa remarc ca concertul sustinut de catre Dan Balan in PMAN a fost unul care a dezamagit – comportamentul, starea si prestatia (majoritatea au sugerat si au avut impresia ca starul a fost beat moca). De aceea fanii nu au asteptat prea mult si l-au si taxat, ce e drept post-manifest – cel putin in mediul online – unde toti au dreptul sa isi expuna propriul punct de vedere.

E cazul ca Dan Balan sa isi ceara scuze in public pentru ca a sustinut un show de prost gust de ziua Chisinaului. Asta cer o mare parte din cei care au fost prezenti.

Pana una alta, indifferent de partidele politice sau interpreti care probabil considera ca in R. Moldova la concert se prezinta doar “mupetzi”, tara noastra si cetatenii sai au sarbatorit pe cinste un eveniment – Hramul!

La Multi Ani, Chisinau!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: